HomeNyheter & EventTillkännagivandeTobeShore tar nästa steg

TobeShore tar nästa steg

Välkommen till Nya TobeShore

ToBeShore tar nu nästa steg och lanserar nya tjänster samt en ny uppdaterad grafisk profil. Med dessa nya tjänster fortsätter ToBeShore sin resa mot att bli en helhetsleverantör för våra befintliga och nya kunder.

Vår Nya Look

En av de mest märkbara förändringarna är vår nya look och grafiska profil. Vi har uppdaterat vår logotyp för att återspegla en mer modern och dynamisk image. Vårt nya färgschema innehåller mörkblått och vinrött, vilket symboliserar förtroende, tillförlitlighet och kreativitet. Dessa färger är nu en del av vår nya varumärkesprofil, från våra visitkort och sociala mediebanderoller till våra PowerPoint- och Word-mallar.
Vi tror att denna nya look sammanfattar vad TobeShore står för: innovation, professionalism och ett engagemang för excellens.

Utökade Tjänster

Vi har utökat våra tjänster för att erbjuda en mer omfattande uppsättning lösningar som är utformade för att möta våra befintliga kunders olika behov samt attrahera nya inom vårt segment. Här är vad som är nytt:

  1. Managerade Tjänster: Vi erbjuder nu heltäckande IT-tjänster. Från att underhålla din IT-infrastruktur till att säkerställa att dina system fungerar optimalt. Detta gör att du kan fokusera på din kärnverksamhet medan vi tar hand om de tekniska detaljerna.
  2. Webb- och Grafisk Design: Vårt kreativa team är redo att hjälpa dig att sticka ut i den digitala världen. Oavsett om du behöver en fantastisk ny webbplats eller uppseendeväckande grafik, har vi expertisen för att förverkliga din vision.
  3. Mjukvara som tjänst: Vi erbjuder nu skräddarsydda programvaruutvecklingstjänster. Våra skickliga utvecklare kan skapa specialanpassade programvarulösningar som är skräddarsydda specifikt för dina affärsbehov, vilket hjälper dig att effektivisera verksamheten och öka effektiviteten.

Kontakta oss idag

Besök vår nya hemsida och läs mer om våra nya tjänster och kontakta oss för att se hur vi kan hjälpa ditt företag att växa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ToBeShore hjälper företag att frigöra tid och att växa med hjälp av innovation, AI, modern mjukvara samt smarta och effektiva molntjänster.

SItemap
Kontakt
© 2024 ToBeShore AB | All Rights Reserved | Designed By ToBeShore. | GDPR/Dataskyddpolicy