HomeOm oss

Om oss

ToBeShore är redo att bli din strategiska partner för att driva ditt företag framåt. Tillsammans går vi igenom dina mål, vision och prioriterar rätt åtgärder kopplade till affärsmålen. Vi skapar en plan för digitalisering och modernisering av ditt applikationslandskap, med fokus på intelligenta tjänster och smarta applikationer för att säkerställa maximal avkastning och långsiktig affärsutveckling.

Samarbeta med ToBeShore och väx din verksamhet

Ta steget mot framgång och låt oss på ToBeShore hjälpa till att driva din verksamhet mot nya höjder! Med våra kraftfulla lösningar och expertis inom IT kan vi hjälpa dig att frigöra tid och resurser, samtidigt som vi möjliggör tillväxt och innovation. Låt oss vara din partner på resan mot framgång.

Vår historia:

Möt ToBeShore

Per Ingels
Per Ingels Verkställande Direktör
Helena Lindblad
Helena Lindblad Operativ Chef
Ranuja Arumapperuma
Ranuja Arumapperuma Landschef, Sri Lanka
Senaka Gunarathne
Senaka Gunarathne Finanschef, Sri Lanka
Mohamed Rifkhan
Mohamed Rifkhan Technical Lead, SE
Isuru Amarathunga
Isuru Amarathunga Technical Lead, SE
Hasala Kumara
Hasala Kumara Senior Mjukvaruutvecklare
Thushara Sandakelum
Thushara Sandakelum Senior Mjukvaruutvecklare
Kavindu Lanarolle
Kavindu Lanarolle Mjukvaruutvecklare
Janani Gamage
Janani Gamage Mjukvaruutvecklare
Ayesh Nawawickrama
Ayesh Nawawickrama Webb & Grafisk Design

Våra motiverade resurser är redo att hjälpa er!

Vilka vi är

Motiverade experter som gör det lilla extra

Fokusera på din kärnverksamhet medan vårt globala nätverk av talangfulla individer tar hand om drift, support & förvaltning, utveckling eller kreativa behov.

Inom vilken bransch bedriver ni verksamhet?

Vi arbetar med ett brett spektrum av företag, från små uppstartsföretag till stora företag, inom olika branscher.

Hur tar ni betalt och vad kostar vanligtvis era tjänster?

Vi fakturerar vanligtvis våra tjänster och resurs hubbar per månad, priser varierar beroende på omfattning och komplexitet. Våra priser varierar också självklart beroende på faktorer som typ av tjänst, resurs hubbens varaktighet och eventuella tilläggstjänster som krävs.

För att ge dig en mer exakt uppskattning av våra priser och hur de kan anpassas till dina specifika behov, skulle det vara bäst att diskutera detaljerna direkt med oss. Då kan vi skräddarsy en prisplan som passar din budget och ger dig bästa möjliga värde för dina pengar.

Erbjuder ni gratis rådgivning?

Ja, vi erbjuder kostnadsfria konsultationer för att diskutera dina behov och hur vi kan hjälpa till. Under dessa samtal kan vi gå igenom dina specifika krav, förstå dina mål och utmaningar samt ge dig en översikt över våra tjänster och hur de kan stödja dig. Det är ett utmärkt tillfälle för oss att lära känna varandra och se om det finns en bra passform för samarbete. Låt oss boka in en tid för att diskutera dina behov närmare!

Vilken typ av tjänster och applikationer erbjuder ni?

Vi erbjuder managerade tjänster för IT i molnet och kan utveckla olika typer av applikationer beroende på kundens krav. Antingen som kundprojekt där vi bygger upp en resurs hub med rätt kompetenser enligt kundens önskemål, där kunden äger källkoden eller i egen regi, Mjukvara som tjänst (SaaS). Vi erbjuder även Webb & Grafisk design i olika former.

Med vår mångsidiga expertis och erfarenhet är vi rustade att ta itu med olika typer av arbetsuppgifter för att stödja din verksamhet och säkerställa dess effektiva drift och tillväxt.

Hur hittar jag rätt resurs och kompetens för mina behov?

Vårt team kommer att arbeta med dig för att förstå dina behov och matcha dig med den bästa talangen. Vi strävar efter att skapa en personlig och skräddarsydd upplevelse för varje kund, vilket innebär att vi noggrant lyssnar på dina krav och preferenser för att säkerställa att du får den perfekta matchningen för ditt projekt eller din verksamhet. Med vår noggranna urvalsprocess kan du vara säker på att vi hittar rätt person för jobbet och att du får högkvalitativt arbete som överträffar dina förväntningar.

Hur ser er onboarding process ut?

Vi har en smidig och effektiv introduktionsprocess för att säkerställa en sömlös övergång. Vår målsättning är att göra hela processen så enkel och bekymmersfri som möjligt för dig och ditt team. Vi tar hand om alla nödvändiga steg för att säkerställa att den nya personalen integreras smidigt och snabbt blir produktiv. Genom att ha tydliga riktlinjer, klara kommunikationskanaler och väldefinierade uppgifter och förväntningar kan vi garantera en effektiv introduktion som hjälper dig att komma igång med din nya resurs utan problem.

Starta din resa mot uppsatta mål idag!

ToBeShore hjälper företag att frigöra tid och att växa med hjälp av innovation, AI, modern mjukvara samt smarta och effektiva molntjänster.

Kontakt

© 2024 ToBeShore AB | All Rights Reserved | Designed By ToBeShore.