Vi välkomnar nya kollegor till ToBeShore-familjen!

september 14, 2023

ToBeShore fortsätter att växa och vi kan stolt informera att vi har anställt inte ett, utan två nya team!

Vi är glada att kunna presentera dessa nya talangfulla kollegor i ToBeShore familjen som vi vet kommer att tillföra ytterligare kunskap och entusiasm till vårt växande företag.

 

Team 2, Thushara och Kavindu

Vi välkomnar Thushara, i rollen som senior mjukvaruutvecklare. Thushara kommer att med sin långa erfarenhet och breda kunskap inom innovation och problemlösning lyfta ToBeShores kundleverans till nya höjder. Tillsammans med Thushara ansluter Kavindu i rollen som mjukvaruutvecklare. Med en passion för den senaste tekniken och trenderna kommer Kavindu starkt att bidra med ny energi och ett nytt perspektiv till ToBeShores kundleverans.

 

Team 3, Janani och Ayesh

Vi välkomnar även Janani, i rollen som mjukvaruutvecklare. Janani kommer med sin nyfikenhet och passion för den senaste tekniken, känsla för grafisk design inom modern frontend teknik starkt att bidra till ToBeShores kundleverans.

Sist men absolut inte minst välkomnar vi Ayesh, i rollen som webbutvecklare och grafisk kreatör. Ayesh kommer med sin känsla för att leverera enastående lösningar, vars kreativitet och finess i att skapa online-upplevelser utan tvekan att förbättra och lyfta ToBeShores digitala erbjudanden framöver.

 

Med Thushara, Kavindu, Janani och Ayesh ombord tar ToBeShore som företag ett stort kliv framåt mot vår vision att bli Sveriges och Nordens självklara val för att bygga ut och förstärka företags utvecklingteam med vårt hub koncept!

 

ToBeShores mål är att med kunskap och erfarenhet hitta, bygga och utveckla de bästa teamen. För att hjälpa företag i alla storlekar till tillväxt och stötta under sin resa inom modernisering och digitalisering.