ToBeShore firar ett år av innovation och tillväxt

augusti 18, 2023

Inom det ständigt utvecklande IT och teknikområdet betyder varje år som går inte bara tidens gång, utan också en resa av framsteg och ständig förflyttning för att ligga i framkant. Idag tar vi en betydelsefull paus för att fira ToBeShores första år. ToBeShore etablerades i februari 2022, och första teamet på Sri Lanka var på plats den 1 augusti 2022. Företaget grundades av Per Ingels, Helena Lindblad, Ranuja Arumapperuma och Senaka Gunarathne med en vision om att bli svenska företags självklara val, för att stärka upp befintliga utvecklingsteam samt hjälpa företag att etablera nya utvecklingsteam baserat på ToBeShores innovativa hub koncept. Grundarna besitter över 20 års samlad erfarenhet inom IT-konsult- och mjukvarubranchen, vilket är en viktig del i ToBeShores innovativa anda. Innovation är en viktig komponent i företagets DNA.

 

Ett år av uppbyggnad och expansion

Från sin blygsamma start baserat på de fyra grundarna, har ToBeShore idag växt organiskt till elva anställda och startat upp två nya affärsområden på bara ett år. Denna tillväxt är ett bevis på ToBeShores engagemang och strategi att främja en samarbetande och innovativ arbetsmiljö med individuell utvecklingsplan, där varje enskild anställd uppmuntras till att växa och utvecklas i sin roll.

 

I teknikens absoluta framkant 

I en värld där teknik formar framtiden, har ToBeShore konsekvent anammat och tagit till sig teknisk innovation. Genom att ta till sig de senaste verktygen, metoderna och trenderna för ny teknik och ramverk säkerställer företaget att dess projekt inte bara är innovativa utan också anpassar sig till det ständigt föränderliga digitala landskapet. Detta engagemang skapar ett mervärde för ToBeShores kunder och vetskapen om att den senaste tekniken alltid används i ToBeShores leverans. Det här är långt ifrån en självklarhet på marknaden och från våra konkurrenter idag.

 

Lansering av nya affärsområden

Som en del av företagets engagemang för innovation, introducerade ToBeShore under sommaren sitt nya affärsområde Webb Design & Utveckling. Inom det nya affärsområdet kommer våra fantasifulla designers och skickliga webb utvecklare samarbeta för att skapa moderna och uppslukande digitala upplevelser baserat på den senaste tekniken och säkerheten.

 

Att främja affärstillväxt med ToBeShores hub koncept

ToBeShore skapar affärstillväxt och främjar innovation med vårt hub koncept, samt att driva företag framåt genom att utnyttja potentialen hos modern teknik. I stället för att anlita enskilda konsulter eller anställa personal, bygger ToBeShore upp en hybrid eller komplett hub med skräddarsydda resurser för specifika behov. Sammantaget skapar ToBeShore tillväxt, effektivitet och framgång för våra kunder.

För att läsa mer om vår inspirerande resa, bjuder vi in dig att utforska vår bifogade artikel som du hittar här.